Articole curatenie

1-48 din 514 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
 1. Servetele umede, 72 buc/pachet
  7,89 lei
  Livrare in 24 ore
 2. Burete canelat pentru vase, 2buc/set
  2,51 lei
  Livrare in 24 ore
 3. Faras fara coada
  6,26 lei
  Livrare in 24 ore
 4. Detartrant gel,5L Cloret
  70,79 lei
  Livrare in 24 ore
 5. Perie vas de toaleta
  10,49 lei
  Livrare in 24 ore
 6. Faras cu coada, lungime coada 60 cm
  17,88 lei
  Livrare in 24 ore

1-48 din 514 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Articole curățenie

Fără niște produse de calitate, curățenia biroului și a casei tale devine o sarcină aproape imposibilă. Fie că planifici o curățenie generală sau pur și simplu curățenia se face zilnic, echipa Gutuie.ro ți-a pregătit o selecție excelentă de produse de curățenie.

Categoria cuprinde produse pentru orice nevoie: dezinfectanți pentru suprafețe diverse, degresanți, detartranți și clor, detergenți de haine și suprafețe, săpun și rezerve de săpun, dispenser de săpun și dezinfectant, produse profesionale de curățenie, hârtie igienică, șervețele și prosoape de hârtie, odorizanți de interior, accesorii curățenie și soluții profesionale de curățare auto.

Când vrei să cumperi produse de curățenie, trebuie să iei în considerare două categorii principale: produse selectate în funcție de tip sau destinație, cum ar fi degresanții, produsele de curățat suprafețele sensibile sau produse pentru baie și echipamente de curățare reutilizabile, precum: găleată, mop, lavete și bureți.

De asemenea, ia în calcul faptul că produsele de curățenie profesionale sunt mai ieftine, deoarece se vând în cantități mai mari față de cele obișnuite și au o acțiune mai puternică, fapt ce reduce cantitatea folosită de produs și contribuie la economii pe termen lung.

Pe gutuie.ro poți încerca gama Clinex de produse profesionale, care acoperă o sumedenie de nevoi și se pot folosi pentru curățenia în bucătării, inclusiv în bucătării profesionale, spații sanitare, birouri, depozite, restaurante, școli, dar și acasă. Clinex a dezvoltat și o gamă specială pentru spălătorii auto, Clinex Expert+.

De asemenea, ai și opțiuni de produse de curățenie eco-friendly, prietenoase cu natura, eficiente și accesibile pentru orice buget. În afară de Clinex, vei găsi niște produse dezvoltate de mărci precum: B-tech, Caselli, Office Products, Leitz, Sano, Presto, Velvet și multe altele.

Ai oricând la dispoziție o echipă de specialiști gata să te ajute gratuit cu toate informațiile necesare pentru a face cele mai bune alegeri, în bugetul disponibil. Contactează-ne pe chat, email sau telefon și experimentează cum e să ai dar avantaje, de fiecare dată!