Detergenti haine, vase si suprafete

1-48 din 140 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

1-48 din 140 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Detergenti haine, vase si suprafete

O gamă variată de detergenți haine (rufe), vase și pentru suprafețe te așteaptă pe Gutuie.ro.

Iți propunem soluții eficiente împotriva murdăriei persistente, având grijă de mediul înconjurător, dar și de portofelul tău!

Detergenți haine

Redă culorile vibrante ale hainelor purtate zilnic! Gama Gutuie.ro de detergenți haine este destinată atât utilizării casnice, cât și utilizării profesionale (industriale) în funcție de marcă.

Dero, Clinex sau Oro sunt doar câteva din mărcile propuse pentru a reda strălucirea hainelor!

Detergenți suprafețe

Pentru suprafețele ceramice (gresie și faianță), parchet, geamuri și ferestre, dar și pentru alte tipuri de pardoseli, iți recomandăm detergenți profesionali cu sau fară spumă, pentru o curățare până la cel mai mic detaliu.

Mărcile propuse pentru aceasta secțiune sunt Clinex, Cif, Teak, Pronto, Mr. Proper, Caselli, Sano, Neutral Pav, Fabi.

Detergenți veselă (vase)

Curățarea vaselor nu a fost niciodată mai ușoară. Acum cureți cu ușurință farfuriile, oalele, tigăile din inox, ceramică, aluminiu și alte materiale cu ajutorul detergenților lichizi.

Poți spăla vasele manual cu deja tradiționalele soluții lichide Pur, Cif sau Sano Spark ori cu profesionalul Clinex, cu protecție delicată a mâinilor, dar cu puternic efect asupra grăsimii depuse.

Folosești des mașina de spălat vase? Atunci clar ai nevoie de Finish, CIF Pro Formula sau Clinex. Cureți fară efort și cu un consum minim de apă, chiar și în cicluri scurte, murdăria și grăsimea persistentă. Adaugă și un degresant și un odorizant pentru a proteja mașina de spălat vase.

Nu uita, în mașină de spălat nu intră doar detergentul sub formă de pudra sau tablete, ci și lichid de clătire și sarea specializată pentru mașina de spălat vase. Astfel, te asiguri că vasele tale sunt curate... ca lacrima!