Birotica

1-48 din 1829 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
  1. Pioneze aurii, 50/cutie, EPENE
    0,47 lei
    Livrare in 24 ore

1-48 din 1829 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Produse de birotică la cel mai bun raport calitate-preț

Tu cum îți alegi produsele care-ți fac viață mai ușoară la birou? Cel mai probabil, ținând cont de afacerea și echipa pe care o ai și mai ales, de nevoile acestora. Indiferent dacă achiziționezi consumabile din categoria birotică pentru o întreagă companie sau doar un departament, mereu trebuie să iei în considerare cumpărarea de elemente de bază, precum: capsatoare, dosare, tăvițe și suporturi de documente sau agrafe de birou.

Niciun birou nu este complet fără un capsator. Ai nevoie să capsezi rapoartele  sau diferite documente, înainte de a le preda sau ai nevoie doar să-ți păstrezi materialele de referință îngrijite și ordonate? Ține în permanență la îndemână un capsator și capse de rezervă. Pe gutuie.ro poți alege între capsatoare electrice, care transformă capsarea într-o activitate automată și ușoară, capsatoare de mare capacitate și rezistență și capsatoare standard. Există și capsatoare de specialitate, cum ar fi pistoalele de capsare sau capsatoarele silențioase și cele care presupun un efort redus.

De asemenea, orice birou are nevoie și de minimum un decapsator și capse de rezervă, dar și de un perforator, agrafe, pentru a menține organizate documente care trebuie să fie în permanență completate și rearanjate, plus cuttere și foarfeci. În magazinul nostru online găsești și: modele de foarfeci pentru stângaci, foarfeci cu vârf rotunjit, pentru copii, foarfeci ergonomice, cuttere de dimensiuni diferite, tackere, mape pentru birou, banda adezivă și produse ambalare, clipsuri, ace cu gămălie, piuneze, burtiere, elastice, lupe și accesorii ambalare, tuș, tușiere și indigo, casete pentru bani și suporturi pentru birou.

Descoperă produsele din categoria birotică de pe gutuie.ro! Te bucuri de prețuri mici și branduri renumite, care garantează calitatea, precum: Leitz, Kensington, Donau, Office products, Optima etc. În plus, echipa noastră este gata să-ți asigure consultanță gratuită oricând ai nevoie, pe chat, email sau telefon.