Tavite si suporturi documente

1-48 din 168 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
 1. TAVITE SUPRAPOZABILE 3/SET MESH DELI
  104,08 lei
  Livrare in 48-72 ore
 2. CABINET 5 SERTARE ALB/VERNIL DELI
  246,94 lei
  Livrare in 48-72 ore
 3. CABINET 5 SERTARE ALB/ROZ DELI
  246,94 lei
  Livrare in 48-72 ore
 4. CABINET 5 SERTARE ALB/BLEU DELI
  246,94 lei
  Livrare in 48-72 ore

1-48 din 168 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Tăvițe și suporturi documente

Tavitele pentru documente sunt indispensabile in organizarea documentelor necesare in activitatile de birou. Gutuie.ro va pune la dispozitie tavite pentru documente de diferite formate si culori de la producatori precum Fellowes, Herlitz si Han.

Descoperiti oferta completa de tavite pentru documente si alegeti produsele potrivite necesitatilor dumneavoastra.

Pe Gutuie.ro gasiti tavite documente birou suprapozabile, ieftine, metalice din plasa mesh, colorate, fumurii si transparente.

Categoria de produse tăvițe documente este o soluție practică și eficientă pentru organizarea și păstrarea documentelor în birou. Aceste tăvițe sunt ideale pentru a gestiona documentele și pentru a le avea la îndemână, fără a fi nevoie să le căutați printre alte hârtii și documente.

Tăvițele documente pot fi utilizate pentru organizarea documentelor de diferite dimensiuni, cum ar fi scrisori, facturi, chitanțe, dosare și alte tipuri de documente. Acestea pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi plastic, metal sau carton, și pot avea diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi diferitelor nevoi de organizare.