Echipamente birou

1-48 din 594 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
 1. BATERII R3(AAA) ALCALINE 4 BUC/SET DELI
  11,69 lei
  Livrare in 48-72 ore
 2. BATERII R6(AA) ALCALINE 4 BUC/SET DELI
  11,69 lei
  Livrare in 48-72 ore
 3. BATERII R3(AAA) ALCALINE 2 BUC/SET DELI
  6,19 lei
  Livrare in 48-72 ore
 4. BATERII R6(AA) ALCALINE 2 BUC/SET DELI
  6,19 lei
  Livrare in 48-72 ore
 5. DATIERA METAL MARE 9 CARACTERE DELI
  57,10 lei
  Livrare in 48-72 ore

1-48 din 594 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Distrugătoare hârtie, ghilotine, aparate laminat și de etichetare, calculatoare birou

Tehnica de birou se referă așa toate echipamentele și instrumentele esențiale pentru biroul tău, iar prin achiziționarea lor, te asiguri că activitatea afacerii tale este din ce în ce mai eficientă și că nu pierzi timpul cu activități inutile, care-ți pot afecta productivitatea ta sau a echipei tale.

Distrugătoarele de hârtie te poate ajuta să elimini eficient și în siguranță documentele cu informații sensibile și să-ți protejezi informațiile personale, fie acasă, fie la birou. Poți alege inclusiv un distrugător manual pentru uz casnic pentru a distruge documente, carduri expirate etc. Pentru birou, este recomandat un distrugător de documente automat de mare volum, pentru a manipula simultan cantități mari de documente și alte articole de hârtie cu informații confidențiale.

Nu uita de calculatoarele de birou! Nelipsite din departamentul financiar, calculatoarele sunt dispozitive esențiale care asigură acuratețea calculelor matematice, fie acasă, la școală sau la birou. Pe gutuie.ro găsești o gamă largă de produse potrivite oricărei necesități, inclusiv calculatoare cu printare pe afișaj, calculatoare de buzunar, calculatoare cu bandă și calculatoare științifice.

Aparatele de etichetare contribuie la un birou organizat, unde nimic nu se pierde. Este de real ajutor și acasă, unde poți eticheta borcanele cu dulceață sau carnea din congelator. În aceeași categorie intră și laminatoarele, care mențin intacte orice document, fotografie, meniu, listă de prețuri sau materiale promoționale.

Mașinele de ștanțat și cele de îndosariere completează lista de produse care intră în categoria tehnică de birou, împreună cu coperțile de îndosariere și ghilotine.

Tot ce intră în categoria tehnică de birou sunt produse recunoscute pentru calitatea oferită, aparținând unor branduri precum Artline, Donau Tech, Leitz, Iternet, Office Products, HP, Optima etc.

Specialiștii Gutuie.ro sunt gata să-ți răspundă la orice întrebare, pentru a se asigura că faci cele mai bune alegeri, indiferent de buget. Nu ezita să ne contactezi!