Instrumente de scris

1-48 din 4139 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
  1. Pix easyflow Diplomat Aero - red
    560,89 lei
    Livrare in 24 ore

1-48 din 4139 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Instrumente de scris

Pixurile, creioanele, stilourile și rollere sunt instrumente de scris care te ajută să îndeplinești sarcinile, fie că-ți notezi gânduri și planuri pe hârtie, că semnezi un formular important sau lucrezi la un proiect. Descoperă selecția noastră extinsă de rechizite destinate scrisului și aprovizionează-te cu orice ai nevoie!

Pentru a experimenta plăcerea scrisului, îți recomandăm să încerci un stilou bun, cu peniță sau de tip roller, ori un liner. Linerele permit nu doar scrierea, ci și trasarea de linii subțiri, cu accente fine, dar și linii mai îndrăznețe, pentru schițe care-ți pun în valoare talentul la desen. În afară de stilourile clasice, stilourile pentru caligrafie și cerneala în diferite culori, în magazinul nostru online găsești tot ce ai nevoie pentru exersarea și realizarea lucrărilor caligrafice.

Pe gutuie.ro poți să cumperi și seturi de pixuri și pixuri individuale, cu sau fără mecanism, simple și elegante, care se potrivesc perfect pentru un cadou pretențios. De asemenea, pixurile cu gel sunt o alegere excelentă pentru a obține un scris  similar cu cel obținut prin folosirea stiloului, dar cu o uscare mai rapidă.

Nu uita de markerele pentru desen tehnic, care-ți permit să creezi schițe impecabile. Dacă preferi un instrument de scris elegant sau dacă trebuie să cumperi un cadou pentru cineva drag, aruncă o privire pe categoria de pixuri și stilouri de lux: stilouri cu peniță placată cu aur, pixuri multifuncționale, creioane mecanice și cerneală de calitate premium.

Bucură-te de modele unice, cu design inovativ, la un cel mai bun raport calitate-preț din piață! Ai la dispoziție peste 2900 de instrumente de scris de calitate,  care acoperă orice nevoie și care poartă marca unor producători renumiți, precum: Diplomat, Rotring, Penac, Artline, Derwent, Schneider, Faber-Castell, etc.

Nu uita că suntem mereu la dispoziția ta! Specialiștii noștri sunt gata să-ți răspundă la orice întrebare pentru a se asigura că faci cele mai bune alegeri, indiferent de buget.