IT&C

1-48 din 408 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
  1. Rucsac dama laptop Moos Capsula - negru
    393,60 lei
    Livrare in 48-72 ore
  2. Mouse Pad El Casco M-721 Black
    686,00 lei
    Livrare in 48-72 ore

1-48 din 408 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Accesorii IT&C

Gutuie.ro, magazinul de accesorii it cu incarcatoare si cabluri de date, suporti de laptop, genti, produse ergonomice, tastatura, mouse, casti, practic tot ce iti trebuie in casa si la birou!

Genti, rucsacuri, trollere

Pentru laptop si nu numai! Produsele sunt pretabile pentru activitati outdoor si pentru o plimbare casual prin oras!

Mouse si tastaturi

Mouse ergonomic, tastaturi silentioase, seturi (kit-uri) complete formate din mouse si tastatura, simple, negre sau colorate in nuante vii ce poate completa aspectul biroului tau!

Curatare ecrane si monitoare

Curatarea ecranului nu a fost niciodata mai usoara!

Cu ajutorul servetelelor uscate, umede si a lichidelor profesionale vei lasa ecranele de laptop, telefoane si tablete, dar si a monitoarelor LCD (LED, IPS) impecabile, oglinda!

Carduri, stickuri memorie, SSD, CD/DVD

Momentele importante din viata ta ori documentele importante trebuie sa fie stocata in siguranta pe un card sau stick de memorie!

Ai foarte multe arhive de poze (imagini) sau video? Atunci solutia este achizitionarea unui SSD extern de capacitate mare, 512 GB sau 1 GB cu viteza sporita pentru un acces rapid la datele continute!

Desigur, fiabilitatea este importanta incat sa garanteze o perioada lunga de utilizare fara surprize neplacute!

Fie ca ne dorim sau nu, CD-urile si DVD-urile vor mai juca un rol important si in viitorul apropiat, ele fiind utilizate in zona de institutii publice (spitale, institutii), dar si in mediul de zi cu zi: media player, player auto, s.a.m.d.

Accesorii laptop, tableta, telefon

Incarcatoare de retea si auto, cabluri de date Tip-C (USB-C), microUSB, Lightning si audio, adaptoare si jack-uri audio, baterii externe si incarcatoare wireless Qi sunt si vor fi necesare atat la birou, cat si acasa!

Pe Gutuie.ro, optiunile sunt nelimitate pentru aproape orice device existent la acest moment!