Markere

1-48 din 1221 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

1-48 din 1221 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Markere

Vrei să cumperi un marker permanentvopseaOHP, pentru table magnetice și flipchart sau cu destinație specială?

Pe Gutuie.ro găsești cea mai variată gamă de markere de la branduri precum Artline, Sharpie, Molin, Penac, Schneider, Faber Castell și mulți alții la cel mai bun raport calitate/preț.

În timpurile apuse, majoritatea foloseam markerele în special să scriem pe ambalaje, să etichetăm produsele pentru congelator sau chiar să scriem pe CD ce conține acesta.

Acum, markerele au o aplicabilitate mult mai extinsă, fiind folosite în aproape orice domeniu precum construcții, instalații sanitare, artă și grafică pe încălțăminte și îmbrăcăminte.

Markerele permanente conțin cerneală permanentă bazată pe alcool încât uscarea să fie aproape instantanee.

Markerele cu vopsea sunt folosit des în industria construcțiilor dată fiind capabilitatea lor de a marca permanent suprafața, fără să existe riscul ca atunci când montezi gresia sau parchetul, să nu mai vezi liniile trasate!

Textmarker-ul este folosit des de către școlari și studenți pentru a sublinia cuvintele importante dintr-un document și se regăsește într-o secțiune separată datorită multitudinii de culori și opțiuni disponibile!

Oricare ar fi necesitatea lor, markerele sunt de nelipsit acasă, la birou sau la scoală!  Comandă online markere de calitate de la cel mai mare magazin online din România!