Papetarie

1-48 din 1253 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

1-48 din 1253 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Produse de papetărie de calitate, la preț mic: hârtie copiator, hârtie foto, plicuri, etichete, articole hârtie

Indiferent dacă achiziționezi rechizite pentru școală sau pentru birou, articolele de papetărie, confecționate din rtie sunt o necesitate, inclusiv în prezentul din ce în ce mai  digitalizat. Echipa Gutuie.ro îți pune la dispoziție orice ai nevoie, de la agende, până la plicuri pentru expedierea scrisorilor. De asemenea, găsești caiete mecanice, formulare tipizate, hârtie pentru copiator și etichete autoadezive.

rtia de imprimantă sau hârtia de copiator este produsul-vedetă, deoarece reprezintă o nevoie esențială, indiferent de tipul de business pe care îl ai. Dacă de cele mai multe ori dimensiunea aleasă este standard, trebuie să iei în considerare greutatea și luminozitatea acesteia. Pe gutuie.ro găsești rtia Double A, care nu se blochează în imprimantă, asigură o calitate net superioară din punct de vedere al calității imprimării, permite folosirea ambelor părți ale colii și are o netezime și o luminozitate excelentă. Nu în ultimul rând, raportul calitate-preț este cel mai bun din piață!

Deși albul este cea mai obișnuită culoare pentru hârtia de imprimantă, există o varietate de culori atractive pentru hârtie, cât și opțiunea de carton satinat, care se poate folosi inclusiv pentru imprimarea materialelor promoționale. Descoperă oferta noastră de la producători precum Double A, Xerox, Optima, Pol Effect etc!

Suntem mereu aici ca să te ajutăm cu un sfat, o recomandare sau cu răspunsuri în cazul în care ai orice nelămurire. Contactează-ne pe mail, chat sau telefon și beneficiezi de consultanță de specialitate gratuită.