Pixuri, rollere si consumabile

1-48 din 1537 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
  1. Roller Diplomat Traveller - lapis black
    192,52 lei
    Livrare in 24 ore
  2. Roller DIPLOMAT Traveller - flame
    192,52 lei
    Livrare in 24 ore

1-48 din 1537 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Pixuri, rollere și consumabile

Pe gutuie.ro găsești pixuri clasice, stilouri, pixuri Pilot, pixuri care se șterg, rezerve de pix, pixuri cu gel și patroane (rezerve de cerneală) și tot ce ai nevoie pentru caligrafie, scris și chiar desen, la prețuri prietenoase cu orice buget.

Pixurile cu gel se folosesc cu ușurință de către elevi, pentru a obține o scriere curată, fără pete, iar pixurile clasice cu sau fără gel de culoare verde, albastră sau roșie nu ar trebui să lipsească din niciun penar. Pixurile de tip liner, cu vârf fin permit scrierea cu precizie maximă, în timp ce există și variante de instrumente de scris cu penițe sau vârfuri mai groase. Rollerele sunt preferatele elevilor deoarece asigură un scris confortabil și lizibil, chiar dacă presiunea aplicată nu este mare și nu permit apariția petelor pe hârtie.

Găsești pixuri de la producători de top, precum Artline, Diplomat, Herlitz, Leitz, Pelican, Penac, Schneider, Alpino, Carioca, Molin și mulți alții, care acoperă orice nevoie și preferință, fiind disponibile într-un curcubeu de nuanțe. Nu toate pixurile sunt destinate scrisului. Există variante de linere și pixuri pe care le poți folosi inclusiv pentru desene și schițe!

Nu găsești pixul potrivit nevoilor tale sau nu știi ce să alegi? Beneficiezi de  consultanță gratuită din partea echipei noastre de specialiști în rechizite școlare, atât pe chat-ul din site, cât și pe email sau telefon.