Produse protocol si administrativ

1-48 din 262 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

1-48 din 262 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Cafea, apă, ceai pentru birou. Pahare, farfurii și tacâmuri de unică folosință

Produsele de protocol, precum cafeauaapa sau diferitele arome de ceai sunt obligatorii pe lista de cumpărături fiindcă oferă angajaților o pauză de la sarcinile pe care le au la locul de muncă și invitaților un semn de ospitalitate.

O atmosferă relaxantă și primitoare îți ajută angajații să se simtă mai confortabil, să fie mai productivi și compania ta să aibă mai mult succes. Angajații motivați   au rezultate cu 80% mai bune față de cei blazați, iar modul în care ai grijă de ei se reflectă și prin ceea ce le oferi gratuit la locul de muncă.

Cel mai consumat și cumpărat produs este cafeaua, care întrece în preferințe chiar și apa plată. Atât băutorii experimentați, cât și începători au fiecare preferințele proprii. Pe gutuie.ro ai la dispoziție cafea DavidoffIllyJacobsDouwe EgbertsLavazzaMovenpick etc, dar și zahăr și îndulcitori, lapte condensat sau siropuri pentru cafele cu arome mai bogate sau espressoare pentru cafea. Nu uita și de alte consumabile , cum ar fi bețișoarepahare de carton sau cești, capacefiltre. Păstrează totul ordonat și curat cu un organizator de produse.

În afară de cafea, atunci când inviți clienți importanți sau ai o întâlnire importantă cu echipa este important să ai la îndemână mai multe tipuri de băuturi, pentru a mulțumi orice gust. De la ceaiurimiere, până la apă minerală și băuturi carbogazoase, sortimentul nostru de băuturi acoperă un spectru larg, care te ajută să-ți eficientizezi achizițiile.

Nu in ultimul rând, servirea unei mese la birou necesită paharefarfurii și tacâmuri (de preferat sunt cele de unică folosință), precum și alte seturi de masă și opțiuni de depozitare, care să permită servirea și depozitarea alimentelor fără efort, inclusiv căni termice sau cutii de alimente.

Ai nevoie de mai multe detalii? Echipa noastră îți stă la dispoziție cu informații, sfaturi și recomandări pentru a comanda produsele de protocol, în cantitatea de. care ai nevoie și în bugetul disponibil!

Produse administrativ


Tot pe Gutuie.ro vei regăsi casete de bani, casete de chei, cutii poștale, becuri, tabureti și signalistică pentru diverse situații!